Önismeret

 2018. november 29., csütörtök

Önértékelés és önbizalom erősítése

2019. június 5.

Önismereti csoportfoglalkozás keretén belül beszélgetéssel és különböző játékos feladatokkal az önértékelés és önbizalom témakörébe vontuk be a mentorált lányokat. Az előadó főbb témakörei: együttműködés, érzelmek fogadása, kifejezése és a nyílt és őszinte kommunikáció, düh kezelés, kudarcok feldolgozása, félelmek felismerése, önismeretfejlesztés.

A galériához kattintson ide!

Beszélgetés a roma életről

2019. május 13.

2019.május 13-án Petrovics Helga tartott előadást/beszélgetést a roma származásról, életről és a tanulmányi lehetőségekről. A mentoráltak számára ez a beszélgetés nagyon fontos volt, hiszen példaképet állítottak fel, hogy igen is mennyire fontos kitörni a megszokott életvitelből, mit érhetnek el akár csak egy kis akaraterővel.

A galériához kattintson ide!

Önismeret

2019. március 14.

Az önismereti foglalkozásainkat folytattuk Subicz Beáta segítségével. Pszichológus vezetésével játékos feladatokon keresztül, drámajátokok segítségével ismerhették meg jobban magukat a lányok.

A galériához kattintson ide!

Önismereti foglalkozás

2018. november 29.

Subicz Beáta pszichológus vezetésével folytatódott az önismereti foglalkozás sorozat. Az alkalom főbb témái: Fogadd el magad olyannak amilyen vagy! Hogyan tudod javítani a helyzetet? Kapcsolatok szülőkkel, tanárokkal, kortársakkal.

A galériához kattintson ide!

Önismeret drámajátékokkal

2018. március 21.

Drámajátok segítségével fejlesztették a lányok önismeretét, miközben a csoportközösség, az egymás iránti bizalom épülését is előtérbe helyezték. A sikerre való tekintettel pszichológus bevonását is tervezzük a továbbiakban.

A galériához kattintson ide!