Kapcsolatfelvétel és együttműködés

 2018. december 17., hétfő

Megbeszélések

A szakmai megvalósítók és közreműködők folyamatos kommunikációja mellett legalább havi rendszerességgel személyes nagyobb létszámú szakmai megbeszéléseket is tartunk. Ekkor megvitatjuk, egyeztetjük a lehetőségeket, feladatokat.

Műhelymuka

2019. április 25., Kiskunfélegyháza

EFOP-3.1.7 Esélyteremtés a köznevelésben című projekt kapcsán szakmai műhelymunkán vettünk részt előadóként. A műhelymunka fő célja a közösségi programok szerepe a hálózatosodásban.

Műhelymuka

2018. november 16., Borsfa

EFOP-3.1.7 Esélyteremtés a köznevelésben című projekt kapcsán szakmai műhelymunkán vett részt kis csapatunkból Baksa József (projektmenedzser), Ács-Sánta Imre (pénzügyi vezető), Keller Beáta (kapcsolattartó) a Zala megyei Borsfán. A programra az ország egész területéről érkeztek Nagylány Programosok. A műhelymunka fő témája a lemorzsolódás megakadályozása volt, ezzel kapcsolatosan hallhattunk bemutatkozó előadásokat, jó gyakorlatokat, nehézségeket nevesítettünk és dolgoztunk fel a 3 órás programon.

Műhelymuka

2019. március 11., Szarvas

Esélyteremtés a köznevelésben című projekttel együttműködve ismételten résztvettünk egy szakmai műhelymunkán, ahol kis csapatunkból most Baksa József (projektmenedzser), Keller Beáta (kapcsolattartó), Új Krisztina és Orbán István (projektet segítők) vettek részt. A szarvasi Főtéri Általános Iskola imponáló dísztermében a mentoros szupervíziója és az esetmegbeszélések szervezésének technikái és tapasztalai vitattuk meg a programmal kapcsolatosan.